Italijanska kozmetika za sunčanje

Piše: Nenad Radović diplomirani farmaceut specijalista

 Sunce je jedan od najboljih prijatelja našeg zdravlja i lepote. U slučaju da ne vodimo računa o tome na koji način se izlažemo suncu, možemo da iskusimo kako sunce ume da bude veoma neprijatno i čak opasno.

L’Erbolario nam je pripremio interesantu ponudu proizvoda iz SUN linije kako bismo mogli neometano sa uživamo u suncu. Proizvodi za sunčanje su posebno formulirani kako bi podržali tamnjenje i učinili preplanulost dugotrajnijom. Tekođe pomažu u hidrataciji i zaštiti kože a istovremeno je održavaju glatkom i elastičnom. Pa niko ne želi da mu koža prerano ostari i da ima bore. L’Erbolario kreme napravljene su od potpuno prirodnih sastojaka, bez dodatnih mirisa i boja kako biste bili sigurni i izbegli pojavu alergijskih reakcija na koži.

Pogledajte šta smo vam obezbedili.

Krema za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom SPF 30 će zaštititi i najosetljiviju kožu dece i odraslih prilikom svakog izlaganja suncu.

Krema za jako osetljivu kožu formulisana za jako sunce i prva izlaganja. Preporučuje se i za dečju kožu, idealna je za lice i grudi, a odlična je i za celo telo. Obogaćena je izuzetno hranjivim uljima, štiti od UVA i UVB zraka, pomaže u sprečavanju razvoja bora i održava baršunastu mekoću i gipkost kože.

Krema za zaštitu od sunca s ekstraktom kalifornijskog maka SPF 50

Vodootporna zaštita za lice i telo – izuzetno ugodne teksture. Ova krema kreirana je za bledu, osetljivu kožu koja lako crveni, a idealna je za prve dane izlaganja suncu, čak i za decu.

Piccolosole dečja krema za zaštitu od sunca za lice i telo SPF 30+

Obogaćena uljem koštica breskve i maslacem slatkog badema, vodootporna Piccolosole dečja krema pruža nežnu i veoma visoku zaštitu za najmlađe.

 Marmelada za superbrzo tamnjenje

Marmelada za superbrzo tamnjenje obogaćen je šargarepom, orahovom ljuskom i aloe verom. Ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, ali obiluje hranjivim sastojcima koji koži obezbeđuju mekoću i sjaj tokom i nakon sunčanja. Namjenjen je osobama tamnije puti koje brzo tamne ili već imaju podlogu, a može se koristiti u kombinaciji sa zaštitnim faktorom (za osobe svijetlije puti osetljive kože, nanosi se prvo SPF, pa marmelada). Može se koristiti i svakodnevno nakon sunčanja te tokom cele godine radi nege kože. Na povišenoj temeraturi ne mijenja konzistenciju koja je između ulja i gela, ima zaštitni poklopac koji spriječava bilo kakvo curenje proizvoda, vodootporna je, bez parabena, silikona i boja, pogodn i za korištenje u solarijumu.

Svetlucajuća krema posle sunčanja

Krema sadrži ulja zlatne palme koja deluju antioksidantski, gel aloe vere koji svježinu koži, karite maslac, maslinovo i mangovo ulje hrane i osiguravaju hidrataciju. Pored ovih fenomenalnih sastojaka, krema daje glamurozan izgled koji će mnogi primetiti.